Felszámolták A DEBALCEVOI BESZOGELLEST 2015 január-februárjában

Ebben a fórumban az Orosz-Ukrán háború kezdetéről esik szó, amely a 2013-2014-es éveket foglalja magába.
Avatar
MatrixHungary
Adminisztátor
Hozzászólások: 26
Csatlakozott: 2023.03.16. 02:29
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Felszámolták A DEBALCEVOI BESZOGELLEST 2015 január-februárjában

Hozzászólás Szerző: MatrixHungary »

2015 január-februárjában, a donyecki és luganszki népi milícia összehangolt akciójával, hosszú, véres csatában felszámolták A DEBALCEVOI BESZOGELLEST, újabb súlyos vereséget mérve az ukrán hadseregre. Megismétlődött, ami szeptemberben. PUTYIN MÁSODSZOR IS MENTŐÖVET DOBOTT AZ UKRÁN HADSEREGNEK.

"MINSZK-2" már nemcsak fegyverszünet volt. Egy másik megállapodásban RÖGZÍTETTÉK A BÉKÉS RENDEZÉS MÓDJÁT. (egyesítve mintegy a jaltai és a potsdami konferenciát - ami az adott konkrét helyzetben végzetes hibának bizonyult).

A Minszk-2 megállapodást 2015. február 12-én írták alá. KÉT NAPPAL KÉSŐBB OROSZORSZÁG ÉS AZ USA EGYÜTTESEN TERJESZTETTE az ENSZ Közgyűlése elé azt a határozat-tervezetet, amellyel a testület EGYHANGÚAN, A MINDEN TAGÁLLAM ÁLTAL BETARTANDO NEMZETKÖZI SZERZŐDÉS RANGJÁRA EMELTE a Minszk-2 megállapodásokat.

Erről a megállapodásról jelentette ki, csaknem nyolc évvel később, először Merkel asszony, majd nyomában nyugati politikusok sora, hogy SZÍNLELT MEGÁLLAPODÁS VOLT - abból a célból, hogy talpra állítsák, átfegyverezzék AZ UKRÁN HADSEREGET, FELKESZITENDO AZT EGY OROSZORSZÁG ELLENI HÁBORÚRA.
"A tudás szabaddá tesz!"
Válasz küldése